Tekniikka ja laatu

Kiinnikkeen valinnasta aina oikeaan asennukseen asti ulottuva laadunvarmistus takaa turvalliset rakenteet.
Sopivan kiinnikkeen tai kiinnitystarvikkeen käyttäminen oikealla tavalla muodostaa turvallisen rakenteen perustan. Jotta tämä olisi mahdollista, on tunnettava täsmälleen kiinnikkeen mekaaniset ominaisuudet ja tiedettävä, mitä ne tarkoittavat. Kiinnike on myös osattava asentaa oikein, jotta liitos toimii tarkoitetulla tavalla.

Laadunvarmistus – dokumentoitu laatu

Kun tilaat kiinnikkeitä tai kiinnitystarvikkeita Nordic Fastening Groupista, hankit dokumentoitua laatua. Teknisessä laboratoriossamme pystymme tarkistamaan, että toimittamamme kiinnikkeet täyttävät oman tuotestandardinsa mukaiset tekniset vaatimukset. Jokaiseen toimitukseen sisältyy EN 10204:2005 -standardin mukainen dokumentointi, mikä vahvistaa laadun.

Laadunvarmistus – jaettua tietämystä

Jaamme mielellämme tietämystämme. Se auttaa asiakkaitamme valitsemaan tuotteita itse tai ymmärtämään, miksi suosittelemme tiettyä kiinnikettä tai kiinnitystarviketta.
Teknisiltä sivuilta löydät yleisiä tietoja mekaanisista ominaisuuksista ja sovellettavista standardeista.
Koulutusohjelmamme tarjoaa perustietoja kiinnikkeistä ja kiinnitystarvikkeista.
Voit syventää tietojasi lukemalla mielenkiintoisia artikkeleita kohdasta Julkaisut.

Laadunvarmistus – oikea asennus

Voimme auttaa asiakkaitamme myös suorittamalla erilaisia kokeita ja mittauksia itse työkohteessa. Niiden avulla voit varmistaa työn tehokkaan sujumisen ja lopputuloksen maksimaalisen turvallisuuden. Suoritamme muun muassa menetelmäkokeita, asennettujen seinäelementtien koekuormitusta sekä ankkurien ja betoniin injektoitujen tankojen vetokokeita.
Laadunvarmistuksemme ja koulutusohjelmamme tekevät meistä turvallisen yhteistyökumppanin kiinnikkeiden ja kiinnitystarvikkeiden valinnassa. Nordic Fastening Group kehittää jatkuvasti uusia ratkaisuja, jotta laatu, hinta, osaaminen ja dokumentointi ylittäisi asiakkaiden odotukset.