Kiinnitystarvikkeiden ja kiinnikkeiden laadunvarmistus

Huolellinen laadunvarmistus takaa luotettavuuden hankkiessasi Nordic Fastening Group -kiinnitystarvikkeita ja -kiinnikkeitä.

Kaikki Nordic Fastening Groupilta lähtevät kiinnitystarvikkeet ja kiinnikkeet ovat läpäisseet huolellisen laadunvarmistuksen. Emme lähetä yhtään tuotetta, ellemme ole täysin varmoja toimituksemme laadusta. Haluamme, että sinäkin voit asiakkaanamme olla yhtä varma siitä, mitä saat.

Laadunvarmistuksemme käsittää:

…yleisen laadunvarmistuksen – Nordic Fastening Groupilla on 9001-sertifiointi. Se tarkoittaa, että toimintaamme ohjaa laatujärjestelmä, joka takaa työmme ja tuotteidemme hyvän ja tasaisen laadun.

…tuotteiden vastaavuuden oman tuotestandardinsa teknisten määritysten kanssa  laadunvarmistus sisältää laadunvalvonnan kolmessa vaiheessa:
1) valmistajan tiloissa – oma henkilöstömme tarkastaa kiinnitystarvikkeet jo valmistusvaiheessa. Tarkastukset suoritetaan tehtaalla tai poimimalla näytteitä, jotka lähetetään Kungälviin tarkastettaviksi.

2) omissa tiloissamme – kun tuotteet saapuvat Kungälviin, jokaiselle erälle suoritetaan vastaanottotarkastus ennen niiden lajittelemista varastoon. Tarkastus suoritetaan tarkastustilauksen mukaisesti.

3) työkohteessa – jotta voisit olla varma, että ruuviliitoksessa käytetään oikeaa esijännitysvoimaa, voimme suorittaa menetelmäkoestuksen itse työkohteessa. Menetelmäkoestuksessa mitataan momentti ja puristusvoima, jotta asennustyökalut voidaan kalibroida oikein.

…tuotteiden vastaavuuden asiakkaiden vaatimusten ja odotusten kanssa  laboratoriossamme voidaan suorittaa testejä ja varmennuksia asiakaskohtaisten toivomusten mukaan.

…dokumentoinnin ja jäljitettävyyden – kun tuotteet on testattu vastaanottotarkistuksessa, kirjoitetaan tarkastusraportti. Huolellinen dokumentointi yhdessä erän merkinnän kanssa takaa täydellisen jäljitettävyyden, minkä ansiosta tuotteen tekniset tiedot voidaan selvittää vuosienkin kuluttua toimituksesta. Kokeet varmistavat, että tuotteen mekaaniset ominaisuudet vastaavat tuotteen laatudokumentin (EN 10204:2005) teknisiä määrityksiä.

…koulutuksen – otamme vastuun tuotteistamme myös niiden toimittamisen jälkeen. Koulutamme mielellämme asiakkaitamme niin, että heidän on helpompi valita sopivat kiinnitystarvikkeet ja kiinnikkeet ja käyttää niitä oikein.

Mitä laadunvarmistus merkitsee sinulle?

Laatujärjestelmän soveltaminen yhdessä tarkastuslaboratoriomme kanssa antaa meille ainutlaatuisen mahdollisuuden dokumentointiin ja tuotteidemme laadunhallintaan aina tuotannosta varastointiin ja lopputoimitukseen asti.

Minimoimme riskin siitä, että virheellinen tai puutteellinen tuote toimitettaisiin ja asennettaisiin vahingossa. Siinä tapauksessa, että asiakas vastaanottaisi reklamaation tulevaisuudessa, voimme jäljittää kiinnitystarvikkeen ja selvittää kyseisen toimituserän tekniset ominaisuudet. Asiakkaamme pystyy siis osoittamaan kirjallisesti, että asennettu kiinnitystarvike oli oikeanlainen.

Laadunvarmistus antaa turvallisuutta sekä meille toimittajana että sinulle asiakkaana – tiedämme teknisten vaatimusten ja asiakkaan odotusten täyttyvän.