Laadunvarmistus – kiinnitystarvikkeet

Ainutlaatuinen mahdollisuus varmistaa, että toimitamme laadukkaita tuotteita - oma tarkastuslaboratorio!

Tavoitteenamme on kiinnitystarvikkeiden huolellinen laadunvarmistus jokaisessa vaiheessa. Useimmat kiinnitystarvikkeemme ja kiinnikkeemme valmistetaan itse valitsemiemme toimittajien tehtaissa tai omassa tehtaassamme Puolassa. Varmistamme laadun asettamalla tiukat vaatimukset tarkkuudelle tuotantovaiheessa sekä tekemällä pistokokeita jo valmistuksen aikana. Tästä huolimatta poikkeamia voi esiintyä. Miten voimme varmistaa, ettei yksikään viallinen kiinnitystarvike pääse asiakkaillemme asti?

Laadunvarmistus omassa laboratoriossa

Oma laboratoriomme on avainasemassa laadunvarmistuksen kannalta. Voimme itse suorittaa useita erilaisia laatutarkistuksia sekä dokumentoida jokaisen toimituserän kiinnitystarvikkeiden todelliset ominaisuudet. Nykyaikaisen teknisen laitteiston ja koulutetun henkilöstön ansiosta pystymme vahvistamaan tuotteiden mekaaniset ominaisuudet, mitat, pintakäsittelyn ja kierretoleranssit ennen erän lajittelemista varastoomme. Laadunvarmistus sisältää myös muita kokeita, kuten vääntölujuuden sekä momentti- ja puristusvoiman testaamisen. Materiaalianalyysien, esimerkiksi kemiallisen koostumuksen määrittämisen, osalta teemme yhteistyötä valtuutetun laboratorion kanssa. Kaikki testit suoritetaan asianmukaisten kansainvälisten standardien mukaisesti. Laitteisto kalibroidaan säännöllisesti viranomaisten antamien ohjeiden mukaisesti.

Lue lisää testeistä, joita voimme suorittaa laboratoriossa:


Laadunvarmistus kentällä ja neuvonta

Kun kiinnitystarvikkeet on toimitettu asiakkaalle, voimme koestaa toimitettuja tuotteita kentällä. Työkohteessa suoritettavat kokeet ja mittaukset voivat helpottaa asennusta ja varmistaa liitoksen oikean asennuksen.

Testaamme myös muiden valmistajien tuotteita. Annamme mielellämme kiinnitystarvikkeiden ja kiinnikkeiden laatukysymyksiin, tekniikkaan ja laatukokeisiin liittyvää neuvontaa. Voimme pyydettäessä testata muiden valmistajien tuotteita tai auttaa laskelmien varmentamisessa.

  • Laskelmat voidaan varmentaa laboratorio- tai kenttäkokeilla.
  • Kenttäkokeet – rakenteissa käytettyjen tuotteiden testaaminen. Liikuteltavan koestuslaitteistomme ansiosta voimme säännönmukaisesti testata jo asennettuja tuotteita.
  • Laatukysymyksiin, tekniikkaan ja testaukseen liittyvät neuvontapalvelut.