Tietoja yrityksestä

Kiinnitystarvikkeet – kaikessa on kyse yhdessä pysymisestä

Siitä lähtien, kun yrityksemme perustettiin vuonna 1991, Bult & Fästteknik -henkilöstö on pyrkinyt pitämään erilaisia asioita yhdessä. Emmekä ajattele pelkästään sitä, miten kiinnitystarvikkeemme toimivat. Ajattelemme myös suhteitamme – sekä yrityksen sisällä että asiakkaiden ja toimittajien kanssa.

Luottamus perustuu laatuun

Laatu muodostaa hyvän perustan luottamukselle. Arvostamme korkeaa laatua niin henkilöstömme tietämyksen, yrityksessä noudattamiemme työskentelytapojen kuin valmistamiemme kiinnitystarvikkeidenkin osalta.
Lue täältä lisää laatupolitiikastamme.
Myös toimitusvarmuus on osa laatuajatteluamme.

Liikeidea

Parannamme teollisuusyritysasiakkaidemme kannattavuutta. Kattavan osaamisen ja palvelun korkean tason ansiosta voimme tarjota mukautettuja yritys- ja tuoteratkaisuja kaikkiin kiinnitystarpeisiin.

Sitoutunut henkilökunta

Luottamus auttaa NFG:n henkilöstöä kantamaan vastuuta kehittymisestä ja toimintansa parantamisesta. Riippumatta siitä, työskentelemmekö tuotannossa, varastossa, toimistossa vai johtoryhmässä, toimimme lähellä toisiamme ja jaamme ajatuksia ja aloitteita. Kun henkilöstö kehittyy yksilöinä, paranevat koko yrityksen edellytykset toimittaa asiakkaille henkilökohtaista ja sitoutunutta palvelua.

Etusijalla ovat palvelun hyvä taso ja joustavuus asiakkaan jokaisessa projektissa

Tehtävämme on tarjota henkilökohtaista palvelua sitä tarvittaessa ja ehdottaa parasta ratkaisua asiakkaan projektiin – oli sitten kyse yksittäisestä kiinnitystarvikkeesta tai erikseen valmistettavasta erikoistuotteesta. Kiinnitystarvikkeemme liittävät kaksi osaa yhteen kestäväksi kokonaisuudeksi – pitkäksi aikaa.