Tietoja yrityksestä

Lujuuden merkitys NFG:n silmin

No niin. Olemme sukeltaneet syvälle lujuuden merkitykseen. Lujuus ei ehkä ole suosikkiaiheesi (mutta jos se on, tulet pitämään tästä!). Monimutkaiset mallit ja vaikeasti selitettävät käsitteet eivät oikein tahdo pysyä mielessä. Ei huolta! Me teemme asiasta yksinkertaisen.

NFG:n lujuusoppi näkyy liiketoimintaideassamme, eli siinä, mitä haluamme tarjota sinulle: varmuutta ja kannattavuutta.

Malli on yksinkertainen. Se näyttää tältä:
dokumentoitu tekninen laatu + henkilökohtainen sitoumus = varmuus + kannattavuus

Tutustu NFG:n lujuusoppiin lyhyessä katsauksessa.

Ensin määritelmä

Lujuus kertoo siitä, kuinka suuren rasituksen tuote kestää ennen kuin se pettää. Jokaiseen tilanteeseen on siis valittava tuote, joka täyttää sen vaatimukset. Reilusti.  

Tämä periaate muistuttaa sitä lujuutta, jota NFG:n on osoitettava täyttääkseen asiakkaiden, toimittajien ja henkilökuntamme meille asettamat vaatimukset. Ne ovat kohtuullisia vaatimuksia, jotka haluammekin täyttää. Reilusti.

Aloitetaan mallin ensimmäisestä muuttujasta: dokumentoidusta teknisestä laadusta.

Dokumentoitu tekninen laatu

Tärkeät asiat on hyvä olla paperilla. Meillä on. Ja sinä saat ne myös.  NFG:n valvonta alkaa jo tehtaalta. Valvomme tuotteen mekaanisia ominaisuuksia valmistusprosessin aikana suorittamalla tarkastuksia paikan päällä ja tekemällä tuotteille satunnaiskokeita. Kun erä on perillä Kungälvissä, voimme varmistaa tuotteen laadun testilaboratoriossamme. Näin saat todisteet siitä, että tuotteiden laatu ja mahdolliset asiakaskohtaiset mukautukset ovat tilauksen mukaisia.

Tarkasti dokumentoitu tekninen laatu tarkoittaa sitä, että tiedät tuotteen ominaisuuksien olevan projektiisi sopivat, että sen valmistusprosessi on täysin jäljitettävissä ja että riski valmistusvirheestä on minimaalisen pieni. Huomaatko, kuinka dokumentoitu tekninen laatu vaikuttaa turvallisuuteen ja kannattavuuteen?   

”Dokumentoitu tekninen laatu tuo varmuutta ja kannattavuutta” Nordic Fastening Groupin kehittää, maahantuo, valmistaa ja myy tuotteita kaikkiin kiinnitystarpeisiin esimerkiksi teräs- ja betoniteollisuudessa, infrarakentamisessa, energia-alalla ja muussa teollisuudessa. Meillä on ainutlaatuiset valmiudet varmistaa kaikkien tuotteiden laatu omassa testilaboratoriossamme. Tuloksia seurataan tarkan dokumentaation avulla, minkä ansiosta tuotteet ovat täysin jäljitettäviä.
Liikeidea: Nordic Fastening Group

Henkilökohtainen sitoumus

Haluamme tietenkin myydä tuotteitamme, mutta emme mihin hintaan tahansa. Tässä kohtaa kuvaan astuu mallin toinen muuttuja: henkilökohtainen sitoumuksemme. Jotta osaamme suositella tuotetta, joka sopii projektiisi täydellisesti, meidän on oltava siitä yhtä kiinnostuneita kuin sinun. Sillä ei ole väliä, onko kyseessä yksinkertainen kiinnitystarvike vakiovalikoimastamme vai projektiasi varten räätälöity ainutlaatuinen kiinnikeratkaisu.

Henkilökohtainen sitoumuksemme näkyy kaikissa vaiheissa. Meidän ja toimittajiemme välillä, henkilökunnan jäsenten välillä, henkilökohtaisella tasolla ja työtehtävissämme. Kouluttautumalla sekä näkemällä ja kuuntelemalla toisiamme voimme kehittyä ja tuntea henkilökohtaista vastuuta siitä, miten vahva NFG loppujen lopuksi on.

Henkilökohtainen sitoumuksemme takaa sen, että saat oikeita suosituksia, palvelua silloin kun sitä tarvitset sekä virheettömät toimitukset sovitussa ajassa. Nämä ovat epäilemättä tekijöitä, jotka vaikuttavat myönteisesti toimintavarmuuteen ja kannattavuuteen.

Siinäpä se! Toivottavasti tämä lyhyt katsaus lujuusoppiin vakuutti sinut siitä, että haluamme rakentaa suhteen, joka täyttää asettamasi vaatimukset. Reilusti.

Lue lisää laatupolitiikastamme täältä.

Sosiaalinen media – älä jää paitsi uutisistamme

Facebookissa, Instagramissa ja LinkedInissä voit:

  • lukea päivityksiä ja vinkkejä tuotteisiimme liittyen
  • pitää silmällä, missä alan tapahtumissa olemme mukana
  • nähdä, missä yhteiskunnallisissa hankkeissa olemme mukana
  • oppia tuntemaan NFG:n henkilökuntaa
  • kuulla, milloin etsimme työntekijöitä.

YouTubessa on

  • selkeitä ohjevideoita tuotteidemme käyttöön
  • mielenkiintoisia testituloksia laboratoriostamme.

Seuraa meitä :