Ratkaisut ja tuotteet

Etkö ole löytänyt markkinoilta tuotetta, joka ratkaisisi kiinnikepulmasi? Helpottaisiko, jos osat toimitettaisiin tietyssä kunnossa? Voimme auttaa!

Meillä on pitkä kokemus tuotteiden räätälöimisestä asiakkaille ja tarjoamme useita palveluja, jotka helpottavat valmiiden tuotteiden käsittelyä.

Lue alta lisää siitä, miten voimme auttaa sinua. Jos kysyttävää herää, voit soittaa tai lähettää meille sähköpostia.

Räätälöidyt tuotteet

Valetut tuotteet

Valetut tuotteet voivat olla edullinen vaihtoehto raaka-aineen työstämiselle alusta alkaen. Menetelmä sopii hyvin tuotteille, joiden rakenne on monimutkainen.  Esimerkiksi nostojärjestelmiin liittyvien tuotteiden osat ovat valettuja. 

Koska valutuotteet ovat rakenteeltaan valmiita, usein niistä tarvitsee työstää vain pieniä pintoja ennen toimitusta.
Muihin tuotantomenetelmiin verrattuna valamisen etuna on se, että sen avulla voidaan luoda yksityiskohtia ja vahvisteita, jotka muissa menetelmissä vaatisivat ylimääräisen valmistusvaiheen.

Räätälöidyt tuotteet

Hitsatut tuotteet / levyjen leikkaus

Tehtaamme Puolassa valmistaa hitsattuja komponentteja valmistavalle teollisuudelle. Voimme käyttää myös plasmaleikkausta levyjen leikkaamiseksi profiiliin.

Räätälöidyt tuotteet

Koneistetut tuotteet

Sorvaaminen, jyrsiminen, CNC-jyrsintä, hitsaus ja leikkaus ovat esimerkkejä menetelmistä, joita käytämme kappaleiden koneelliseen työstöön. Autamme sinua aina yksinkertaisista tuotteista, kuten aluslevyistä, tarkkoja toleransseja vaativiin erityisratkaisuihin.

Räätälöidyt tuotteet

Kuumavalssatut / taotut tuotteet

Kuuma- tai kylmävalssauksella voidaan työstää materiaalin paksuutta ja valmistaa nauhaa, levyjä ja tankoja, jotka voidaan sitten koneistaa eri tarkoituksiin.
Voimme tuottaa myös taottuja tuotteita, kuten ruuvinkantoja ja kuula-ankkureita.

Lisäarvo ja palvelut

Logistiikkaratkaisut

Käsiskannerijärjestelmämme avulla voit tilata kiinnitystarvikkeita kätevästi ja nopeasti. Voit myös tehdä sen silloin, kun sinulle sopii. 

Sinun tarvitsee vain skannata haluamasi tuotteen tuotenumero, syöttää lukumäärä ja asettaa skanneri telakkaan. Tilaus tulee järjestelmäämme automaattisesti ja lähetämme toimituksen samana tai seuraavana päivänä.  

Lisäarvo ja palvelut

Pienpakkaukset

Olisiko helpompaa saada tuotteet pakattuina vedenkestäviin pusseihin? Se onnistuu!

Lisäarvo ja palvelut

Merkintä

Haluatko tuotteeseen oman merkinnän? Ei ongelmaa. Voimme tehdä tuotteisiin merkintöjä toiveidesi mukaan.

Lisäarvo ja palvelut

Asennetut tuotteet

Voimme huolehtia esiasennuksesta ennen tuotteen toimitusta. Kyse voi olla yksinkertaisesta kokoonpanosta, esimerkiksi mutterin kierittämisestä kierretankoon, tai monimutkaisemmasta projektikohtaisesta kokonaisuudesta.

Lisäarvo ja palvelut

Katkaisu

Voimme katkaista kierretangot ja vastaavat tuotteet halutun mittaisiksi. Voimme myös viistota päät katkaisun yhteydessä.  

Lisäarvo ja palvelut

Tuotteiden optimointi

Käytätkö useampia malleja samasta tuotteesta? Ehkä eri kokoja erilaisiin liitoksiin? Voimme auttaa sinua tutkimaan, riittäisikö yksi tuote eri käyttötarkoituksiin, jolloin eri tuotteiden määrä tuotannossasi vähenee.  

Lisäarvo ja palvelut

Plasmaleikkaus

Vaikuttava CNC-plasmaleikkauslaitteemme pystyy käsittelemään jopa 6 000 x 2 000 mm:n levyjä ja 2–40 mm:n paksuuksia.

Työstämme seuraavia levymateriaaleja:
– kaikki hiiliteräkset, kuten S235, S355, S420
– ruostumaton teräs
– alumiini (AlMg3).